Schriftlezers Schriftlezers

Met het vertrek van ds. Gert Wybe van der Werff vertrekt ook Aart de Goojer.
Voor de plaats van Aart zoeken wij een nieuwe schriftlezer!
Vindt u het lezen door gemeenteleden waardevol en durft u het aan om de schriftlezing aan de gemeente voor te lezen, geeft u dan op! De groep die ooit begonnen is met 10 lezers heeft inmiddels nog 7 lezers en na het vertrek van Aart nog 6 lezers. We zouden het jammer vinden dat we moeten besluiten te stoppen omdat het aantal lezers te klein wordt.

Namens de werkgroep erediensten, Hans van der Laan