zo 12 november 2017 t/m zondag 3 december 2017

actie Schoenendoos 2017

Locatie:
 Kerk aan de Hoofdweg

Edukans Schoenmaatjes: van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau
Dit najaar doen wij als kerk weer mee met de actie Schoenmaatjes. Zoals u in bovenstaand stukje van Diete Kits hebt kunnen lezen starten we hier 12 november mee. Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Albanië, Moldavië, Ghana, Sri Lanka en Irak.
We willen proberen in totaal 100 schoenendozen voor onze rekening te nemen. Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp! Wilt u thuis samen met uw zoon of dochter een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen of samen met een ander gezin. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om via Schoenmaatjes Connected te ontdekken welk kind uw doos ontvangt.
Hoe het werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die aan het eind van de dienst wordt uitgereikt.  Wilt u die goed doorlezen want er zijn wat dingen veranderd wat betreft verzending.
U kunt dan ook een doos meenemen.
We vragen u de barcode in de Schoenmaatjesfolder online te activeren en de verzendkosten van de schoenendoos per Ideal te betalen. Zet u even een vinkje op de barcodesticker als u de barcode heeft geactiveerd?
U kunt de  gevulde schoenendoos uiterlijk 3 december weer inleveren in de kerk. De dozen kunnen ook op school ingeleverd worden of bij Hieke Herben, Floralaan 3.
Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie.