Bezoekwerk pastoraal medewerkers sinds Corona Bezoekwerk pastoraal medewerkers sinds Corona

Het bezoekwerk van de pastoraal medewerkers aan hun wijk is in maart plotseling totaal veranderd. Waar zij normaal bij u allen op bezoek gaan, moest er opeens geschakeld worden naar andere manieren van communiceren. Dat hebben zij snel en goed gedaan en dat is wat ons betreft een groot compliment waard!
Blijft u de komende tijd ook wat vaker naar elkaar bellen? Want zoals de Koning al zei: we kunnen het Coronavirus misschien niet stoppen, maar het eenzaamheidsvirus wel. Laten we vooral naar elkaar om blijven kijken.

Hartelijke groet van uw ouderlingen

Kerstbroodmaaltijd Kerstbroodmaaltijd

70 jarigen en ouder ontvangen een uitnodiging voor de jaarlijkse kerstbroodmaaltijd.
Verder zijn alle andere gemeente leden ook van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Paasattentie Paasattentie

Voor 70 jarigen en ouder en mensen die langdurig ziek zijn is er jaarlijks een Paasattentie.
Deze worden met behulp van de pastoraal medewerkers uitgedeeld.

Paaskaars  Paaskaars

Jaarlijks wordt binnen de kerkenraad bekeken wie van onze gemeenteleden in aanmerking komen voor de Paaskaars. Dit kan zijn als aan- of bemoediging.

Koffieochtenden Koffieochtenden

Deze ochtenden voorzien nog altijd in een grote behoefte.
Gré Suurd, Geke van Sleen en Harry Janssen hebben zich beschikbaar gesteld om de koffie/ontmoetingsochtenden door te laten gaan.
Voor ideeën en suggesties staan wij altijd open om een invulling te geven aan deze ochtenden.
Dus we hopen u te ontmoeten in de Kerk aan de Hoofdweg.
De data en tijdstippen van deze bijeenkomsten worden ruim van te voeren bekend gemaakt.
Hartelijke groet van Gré, Géke en Harry

Koffertjes project Koffertjes project

De predikant brengt bij een gezin met jonge kinderen (basisschool leeftijd) een koffertje. In dat koffertje zitten allerlei spullen als boekjes, dvd, e.d. om als ouders met de kinderen over het beleven van geloof te praten. Na een aantal maanden wordt dat koffertje opgehaald en doorgegeven aan een ander gezin.

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 04-07-2020 om vanaf 9.00 uur

datum en tijdstip 05-07-2020 om

Eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 uur en live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1394-PGBovensmilde
collecte Kerk in Actie. (binnenlands diaconaat). Nu we weer, beperkt, samenkomen in de kerk, kunt u uw gaven ook weer ter plekke doneren, zij het in gewijzigde vorm.
Nederland-Vakantiepret voor kinderen in armoede.
Armoede onder kinderen is een groot probleem in Nederland. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede, dat zijn er twee per klas! Dat moet anders. Daarom ondersteunt Kerk in Actie diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede, met advies en informatie. Ook brengen we diakenen met elkaar in contact, zodat zijn van elkaar kunnen leren. Verder ondersteunen we diaconieën via de Actie Vakantietas met rugzakjes die zij kunnen vullen met leuke zomerspulletjes, zodat kinderen de lange zomervakantie door kunnen komen. Collecteert u mee?

datum en tijdstip 05-07-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur