Uitleg Goede Buur Pen Uitleg Goede Buur Pen
Beste Goede Buur,

Gefeliciteerd!!
U* heeft de Goede Buur Pen gekregen.
Zoals bekend is het thema vanaf de startzondag (20-09-2015) Goede Buren.
Het doel is dat we elkaar nog beter willen leren kennen. Dat doen we met deze

Goede Buur Pen

Het is de bedoeling dat iemand een stukje schrijft over zich zelf. Bv:
. wie bent u?
. waar komt u vandaan?
. wat vindt u leuk om de doen?
. wat vindt u belangrijk?
. wat vindt u lekker?
. mijn hobby is…
. ……(zelf in te vullen)

De Goede Buur Pen blijft ongeveer een week bij iemand en dan wordt hij door u weer doorgegeven aan iemand anders. En die schrijft dan een stukje en die geeft de Goede Buur Pen weer door. Op deze manier gaat de Goede Buur Pen dwars door onze gemeente.

De stukjes tekst worden op de website geplaatst en in een Goede Buur Klapper die komt te liggen in de kerk.

Veel plezier met schrijven!! smiley

Tekst kan gestuurd worden naar/ingeleverd worden bij:
evelien_rook@outlook.com (Evelien Rook)
kappe248@planet.nl (Karin Kappen)

* Overal waar ‘u’ staat kan ook ‘jij’ gelezen worden.