Actie Vakantieuitje dmv POIESZ-zegelkaarten. Actie Vakantieuitje dmv POIESZ-zegelkaarten.
Een speciaal en extra (vakantie)bericht van jullie diakenen:
Op zondag 5 juli is de 1e collecte bestemd voor ‘Actie Vakantietas’ van Kerk In Actie.
Het hoe en waarom van dit doel is bekend (zie info kerkblad).
Speciaal voor kinderen in Bovensmilde (e.o. !), waarvan ouders/grootouders weinig middelen hebben voor extra`s en voor wie het vast héél mooi zal zijn om in de zomervakantie een  (all inclusive..) uitstapje te doen, willen wij het volgende mogelijk maken:
  • Wij verzamelen zegelkaarten van Poiesz en ‘verzilveren’ deze vervolgens als entreekaarten voor Duinenzathe, Drouwenerzand of Wildlands.
De entreekaarten ‘voor een volledig dagje uit’ geven we via De Voedselbank aan hen die voor zoiets zelf (te) weinig middelen hebben om gemakkelijk even te ondernemen én/ óf wij brengen deze entreekaarten zelf bij gezinnen/adressen die júllie, gemeenteleden,  aan ons doorgeven…. (!)
Kortom:
  • Brengen jullie bij ons, de diakenen, één of meerdere volgeplakte ‘zegeltjeskaarten Poiesz’ en helpen jullie daarmee realiseren dat er een, zómaar,  bijzonder dagjeuit voor iemand anders, jou/onze naaste, mogelijk wordt?
  • Geven jullie ons adres/naam door van hen van wie jullie denken dat een dergelijk uitstapje (gratis en eventueel ook hulp bij vervoer) gewenst is!? (vanzelfsprekend hanteren wij allemaal de voorwaarden rond gegevens privacy).
Inleveren zegelkaarten mag bij - Donna Appelo: p/a Ribesstraat 12
                                                         - Hieke Herben: Floralaan 3