Vanaf 5 juli erediensten weer zondag Vanaf 5 juli erediensten weer zondag

Het is vandaag 18 juni en over ongeveer 2 weken gaan weer terug naar samen vieren en elkaar ontmoeten. Wij kijken er enorm naar uit.
Morgen en vrijdag de 26ste gaan we proefdraaien om half 2 ’s middags. We gaan dan kijken of onze afspraken werken. We zijn blij dat velen van u mee doen met de test. De meesten komen de 19de juni. We kunnen nog wel wat deelnemers gebruiken voor de 26ste. U kunt bellen of appen naar
06-30125900 of mailen naar kerkbovensmilde@gmail.com.
Het zal wennen zijn. Gelukkig zijn wij mensen gewend om ons steeds aan te passen. We hebben immers geen keus.

Omdat we nog steeds in de Corona-tijd leven zijn er wel dingen veranderd. Ik som enkele nog een keer op:
  • U bent van harte welkom als u geen klachten heeft (koorts, verkoudheid).
  • Als u de kerkdienst wilt bezoeken dan geeft u dat voor vrijdagavond 20.00 uur aan ons door op telefoonnummer (0630125900), mail (kerkbovensmilde@gmail.com), whatsapp (06-30125900). U geeft uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal bezoekers aan ons door.  Als u niets hoort dan bent u van harte welkom.
    Als er meer aanmeldingen zijn dan er in de kerk mogen, wordt er contact met u opgenomen. Als u dat wilt komt u dan automatisch bovenaan de lijst van de week daarop te staan.
  • De auto parkeert u op het grote nieuwe plein achter de kerk. De fiets wordt geplaatst bij de pastorie (waar eerder ook auto’s stonden).
  • We respecteren de 1.5 regel.
  • U krijgt een plekje toegewezen door 1 van de coördinatoren. Helaas zijn er geen gereserveerde plekken meer. Mocht u om gezondheidsredenen (bv. u heeft een stoel nodig) toch iets nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met 0630125900.
  • Voordat u het gebouw betreedt maakt u gebruik van de ontsmettingsmiddelen. En er wordt gevraagd naar uw gezondheid. (Dit is verplicht van de overheid)
De dienst is ook te volgen via internet of de app van kerkdienstgemist.nl.
Tijdens de dienst mogen we, helaas, niet zingen. Neuriën mag wel natuurlijk. Verder blijft de dienst hetzelfde.
Ik hoop u allen weer te ontmoeten in de kerk. Net zoals voordat we ooit van Corona hadden gehoord.
Ik kan mij voorstellen dat u vragen heeft of misschien ergens mee zit. Neemt u dan contact met mij of uw ouderling op?

Groet vanaf een regenachtige Wieke, Karin Kappen (namens de kerkenraad)