Vlaggen bij de kerk Vlaggen bij de kerk

U heeft inmiddels vast wel gezien dat bij de kerk aan de Hoofdweg een vlaggenmast is geplaatst.
Door beheer zijn de Nederlandse driekleur aangeschaft (met CPB) en de PKN-vlag. De kerkenraad is voornemens de PKN-vlag zo mogelijk elke zondag te laten wapperen. Echter dan hebben we wel menskracht nodig die de vlag op de zondag wil plaatsen aan de mast en na de dienst weer wil afhalen van de mast.
Onze vraag is dus: wie is bereid mee te doen met het verzorgen van het laten wapperen van de PKN-vlag! Laat het ons zo weten als u hieraan wel uw steentje wil bijdragen!
Hartelijke groet namens de kerkenraad,

Hans van der Laan, scriba