wensboom oktober 2016 wensboom oktober 2016
WENSBOOM oktober.

Soms zijn wensen groot en soms zijn ze klein. Maar alles geeft een goed gevoel om te kunnen vervullen. Deze keer een kleine wens.
Na een verhuizing moesten er enkele kasten verplaatst worden. Na een aantal telefoontjes waren 2 sterke mannen snel gevonden en is de klus geklaard.
Mevrouw blij en tevreden, de mannen erg bedankt.
Mocht u een wens hebben dan proberen we deze te vervullen en neem dan gerust contact met ons op.

Hartelijke groet
Gré en Géke