wensboom mei 2017 wensboom mei 2017
WENSBOOM MEI 2017

Nog steeds druppelen de verzoeken binnen i.v.m. de wensboom. Ze gaan op dit moment allemaal over de tuin. We kregen een vraag van een mevrouw of het mogelijk was om snoeiafval af te voeren. Mevrouw had zelf gesnoeid maar was niet in de gelegenheid om dit ook weg te brengen. Zo langzamerhand hebben we een vast ploegje die we dit vragen en ook nu was het antwoord van beide heren: “komt goed”. Met busje en aanhanger hebben ze het afval opgehaald en bij de fa. Koers afgeleverd. Mevrouw was erg dankbaar en beide mannen worden weer hartelijk bedankt. Voor de volgende keer proberen we toch meer mannen te “strikken” om eens bij iemand iets in de tuin te doen, tot nu toe zonder resultaat. Dus vrijwilligers gevraagd.

Hartelijke groet
Gré en Géke