We gaan van start!

Een Goed Gesprek
We gaan van start!

Waarmee? Met het project ‘Een goed gesprek’. Weet u het nog? Een gesprek met leden van onze gemeente tussen de 20 en 40 jaar. Dit als vervolg op ‘meer met Elkaar’. En ook omdat de kerkenraad in 2020 een plan gaat maken voor de komende jaren m.b.t. het samen gemeente zijn. En dat kunnen we niet zonder eerst in gesprek te gaan met jullie (tussen de 20 en 40 jaar). Wij willen graag jouw meedenken en advies voor onze toekomstplannen.
In een vorig kerkblad hebben we een oproep gedaan voor gespreksleiders en we hebben mensen gevraagd. En dat is gelukt. De begeleiders zijn René Herben, Cecile Njagi, Karel en Fransisca ’t Lam, Henk Molema, Wilma Noorda, Jakob en Karin Kappen, Donna en Gerrit Appelo, Marja Klein Bramel. Een hele club mensen die graag in contact met jou willen komen en samen met jou ‘een goed gesprek’ gaan hebben over van alles en nog wat.
Binnenkort wordt iedereen persoonlijk uitgenodigd. Het is de bedoeling dat we in groepjes van ongeveer 5 personen in gesprek gaan.
Wij hebben er zin in. We zijn van start gegaan!

Groet namens iedereen die meehelpt in het project, Karin Kappen