Wensboom maart 2020 Wensboom maart 2020

Het is al weer een tijdje geleden dat er gebruik gemaakt werd van onze wensboom. Nu vroeg een mevrouw om hulp in de tuin en het afvoeren van tuinafval. Ze had zelf al heel veel gedaan maar op de ladder en afvoeren lukte niet. Na contact met één van onze mannen was de klus heel snel geklaard. De bedoeling is dat de wensboom gratis is maar mevrouw was zo blij dat het allemaal zo snel geregeld werd en vond het fijn hier een bedrag voor te betalen. We hebben dit in de pot van de bloemengroet gestopt. Mocht u ook een wens hebben dan weet u ons te vinden.
Hartelijke groet, Géke en Gré