zo 18 februari 2018

Kerk aan de Hoofdweg
Tijdstip:

Dienstmarkt 18 februari 2018
Traditioneel start de dienstenmarkt op de 1e zondag van de lijdenstijd. En dat is zondag 18 februari 2018. De opbrengst van de dienstenmarkt gaat dit jaar naar Stichting Kiandutu Outreach Project (KOP). In het hart van de grote sloppenwijk Kiandutu in Kenia werkt de stichting. Zij zet zich in voor gezondheidszorg en onderwijs aan kansarme kinderen en hun ouders. Het leven van deze kinderen is moeizaam en uitzichtloos. Stichting KOP probeert hier verandering in te krijgen.
Dit project gaan we voor langere tijd financieel ondersteunen. Dit doen we door o.a. de opbrengst van verschillende acties en de dienstenmarkt.
Dus werkgroepleden, gemeenteleden, jong of oud, zet weer uw of jouw schouders er onder. Het  is voor iedereen een uitgelezen kans om je binnen de gemeente te laten zien.
Wat is er leuker om samen of alleen iets te doen tegen een kleine vergoeding voor gemeenteleden of iemand buiten de kerk. Wat u/jij gaat doen is niet belangrijk, het kan muziek maken zijn, eten koken, auto wassen, boodschappen doen of tuinwerkzaamheden. Het maakt niet uit.
De Dienstenmarkt vindt aansluitend aan de kerkdienst plaats. Onder een kopje koffie/thee kunt u uw/jouw activiteit aanmelden en meer informatie krijgen over het project. De dienstenmarkt duurt tot 1 juni. Alvast bedankt voor uw/jouw medewerking!
ZWO-commissie