PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 

za 4 juli 2020

Oud Papier Actie

Locatie: 
 het hele dorp
Tijdstip: 
 vanaf 9.00 uur

Van de Oud Papier Commissie

In deze maand is het oud papier bij u opgehaald met de medewerking van: Erwin Wieringa, Thomas Snippe, Jan Huizing, Piet Jaap Loonstra, Erik Smit en David Wanders. Reint Brink heeft na afloop gezorgd voor een verfrissend drankje en een hapje.
De volgende rondgang staat gepland voor zaterdagmorgen 4 juli.
In de maand mei is er in totaal 15130 kg aan oud papier ingezameld.
Mevr. Olijve (Kanaalweg) is gestopt met het rondbrengen van de oud papierbriefjes. We willen haar bedanken voor haar jarenlange inzet hiervoor.
Derhalve zijn we nu op zoek naar iemand die de oud papierbriefjes zou willen bezorgen in de volgende wijk. Kanaalweg (vanaf van Lierswijk naar Norgervaartsbrug) en Hoofdweg (vanaf rotonde Norgervaart t/m Hoofdweg 223 kruising zandweg).In totaal gaat het om 40 briefjes. Wilt u dit doen? Graag even een telefoontje naar 0592413263 of een emailtje naar brin3752@planet.nl.
In de maand augustus zal er geen oud papier worden opgehaald ivm de zomervakantie.
                                                                                                 Met vriendelijke groet, Reint Brink

terug
 


 

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 04-07-2020 om vanaf 9.00 uur
meer details

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 uur en live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1394-PGBovensmilde
collecte Kerk in Actie. (binnenlands diaconaat). Nu we weer, beperkt, samenkomen in de kerk, kunt u uw gaven ook weer ter plekke doneren, zij het in gewijzigde vorm.
Nederland-Vakantiepret voor kinderen in armoede.
Armoede onder kinderen is een groot probleem in Nederland. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede, dat zijn er twee per klas! Dat moet anders. Daarom ondersteunt Kerk in Actie diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede, met advies en informatie. Ook brengen we diakenen met elkaar in contact, zodat zijn van elkaar kunnen leren. Verder ondersteunen we diaconieën via de Actie Vakantietas met rugzakjes die zij kunnen vullen met leuke zomerspulletjes, zodat kinderen de lange zomervakantie door kunnen komen. Collecteert u mee?
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.