Waar staan we voor als werkgroep Pastoraat? Waar staan we voor als werkgroep Pastoraat?

De werkgroep heeft als doelstelling: “het bevorderen van het omzien naar elkaar”. Dat kan op verschillende manieren gebeuren. Een pastoraal medewerker gaat op bezoek bij gemeenteleden. Dat kan b.v. om even weer contact met elkaar te hebben of als er sprake is van speciale gebeurtenissen zoals geboorte, jubileum, ziekte, overlijden.
Veel gemeenteleden zien naar elkaar om door aandacht te schenken aan een gemeentelid, door zomaar een bezoekje te brengen of een kaartje te sturen.

Speciale aandacht voor onze ouderen Speciale aandacht voor onze ouderen

Er zijn onvoldoende pastoraal medewerkers. We doen ons best om de ouderen in de vacante wijken te bezoeken door andere gemeenteleden te vragen een of meerdere adressen voor zijn of haar rekening te nemen.
In enkele wijken zijn een paar pastoraal medewerkers actief die alleen de ouderen in die wijken bezoeken.

Leden van de werkgroep pastoraat Leden van de werkgroep pastoraat

predikant            Diete Kits
wijkouderling       Nico Meilof
wijkouderling       Gerda Breukelaar