PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Privacy reglement Bovensmilde Privacy reglement Bovensmilde
Privacyreglement

Korte Informatiebrief aan gemeenteleden

Groene kaart 
Met deze kaart geeft u toestemming om uw mailadres te gebruiken voor:
  • Uitnodigen (voor bv. de gemeenteavond)
  • Vragen om mee te denken met wat we zingen in de kerk (bv. de dominee wil graag weten wat u graag zingt in een dienst en dan worden die liederen meegenomen)
 Wij gebruiken uw mailadres op een zodanige manier dat u niet kunt zien wie welk mailadres heeft. Uw mailadres is dus alleen bij ons bekend en niet bij andere gemeenteleden. Wij zullen mails vanuit ons scribaat verzenden en niet meer via onze eigen persoonlijke mailadressen.
Ik geef toestemming om mijn mailadres te gebruiken
terug
 
 

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 04-07-2020 om vanaf 9.00 uur
meer details

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 uur en live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1394-PGBovensmilde
collecte Kerk in Actie. (binnenlands diaconaat). Nu we weer, beperkt, samenkomen in de kerk, kunt u uw gaven ook weer ter plekke doneren, zij het in gewijzigde vorm.
Nederland-Vakantiepret voor kinderen in armoede.
Armoede onder kinderen is een groot probleem in Nederland. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede, dat zijn er twee per klas! Dat moet anders. Daarom ondersteunt Kerk in Actie diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede, met advies en informatie. Ook brengen we diakenen met elkaar in contact, zodat zijn van elkaar kunnen leren. Verder ondersteunen we diaconieën via de Actie Vakantietas met rugzakjes die zij kunnen vullen met leuke zomerspulletjes, zodat kinderen de lange zomervakantie door kunnen komen. Collecteert u mee?
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.