PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Informatie ZWO activiteiten Informatie ZWO activiteiten

Algemene Informatie over de ZWO commissie van de kerk

Lees verder >>

lees meer ยป
 
milieuflat milieuflat

De milieuflat staat nu in de Waterstaatskerk in Bovensmilde
De milieuflat staat er nu ruim een jaar, veel mensen weten hem te vinden. Er wordt veel ingeleverd en wij zorgen dat het naar het verzamelpunt gaat. Nog even ter herinnering:
Wat kan er allemaal in de milieuflat?
Postzegels, enveloppen met postzegels en ansichtkaarten
Inktcartridges en mobiele telefoons
Lege pennen en stiften
Plastic doppen
Alle ingezamelde goederen zijn recyclebaar en de opbrengt is bestemd voor diverse goede doelen:
1. Kerk in Actie (postzegels e.d inktcartridges en mobiele telefoons)
2. Stichting naar school in Haiti (lege pennen en stiften)
3. Stichting Bultersmekke (doppen)

Op dit moment staan er 4 grote vuilnis zakken met doppen, 1 schoenendoos met viltstiften en balpennen, 1 doos met cartridges, een kleine doos met mobiele telefoons en een grote doos met kaarten en postzegels. De ZWO-commissie beveelt de milieuflat van harte bij u aan en rekent op uw bijdrage. 
 

 
Fancy Fair 23-09-2017 Fancy Fair 23-09-2017

Laatste activiteit in Het Kruispunt
Over een maand hopen we nog één keer gebruik te maken van de ruimtes in en bij het kerkgebouw aan de Ds. L. Dijkstrastraat. Dan houden we op zaterdag 23 september van 10.30 – 15.00 uur de Fancy Fair.
Nog even wat informatie voor u, met de vraag om mee te werken aan de voorbereiding:
Rad van avontuur: Hiervoor zoeken wij nog prijsjes; heeft u nog iets nieuws staan? Meld het bij Gré Suurd (Rozenstraat 1, Tel. 412559) of Joop Kant (Wollegras 21, Tel. 412943).
Boeken en kaartenverkoop: Boeken of kaarten kunt u brengen naar Marjan Kleefman (Snavelbies 15) of Janny Tamming (Boerheem 42,Tel. 414613).
Kofferbakverkoop: Op de parkeerplaats. Bij voorinschrijving € 10,-; ter plaatse € 12,50. Aanmelden bij Joop Kant, ook voor alle algemene informatie. We houden u op de hoogte, tot 23 september!
                                               Namens de fancy fair - commissie, ds. Gert Wybe van der Werff
 
 

 
Postzegels en kaarten Postzegels en kaarten

Bedankt
In het vorige kerkblad kon u lezen dat u uw postzegels en kaarten in de daarvoor bestemde Milieubox bij de ingang van de kerk kunt inleveren. Ruim 30 jaar heeft de familie Daling dit voor Kerk in Actie gedaan. Namens de ZWO-commissie heeft de voorzitter hun hiervoor bedankt en een boeket bloemen overhandigd.
Komt u niet in de kerk maar wilt u wel postzegels en kaarten inleveren, dan kunt u hiervoor nog steeds terecht bij de familie Daling, Schoolstraat 24. 
Joop Kant
 

 
 

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
16 december, derde Advent
Lucas 1: 39 – 46. De twee vrouwen , Maria en Elisabeth, ontmoeten elkaar en zijn verheugd! Deze zondag heet ook “Gaudete”, Verheug je, want de Heer is nabij (Filippenzen 4: 4). De ongeboren kinderen hebben nog geen naam. In dit verhaal gaat het om de beide aanstaande moeders: Elisabeth, degene die niet meer meetelde, geeft toekomst en Maria, degene die haar waardigheid verloor door zwanger te raken ziet weer toekomst. Als ze elkaar ontmoeten barst Maria uit in een loflied en verzetslied tegelijk! Een lied dat door de eeuwen heen nog steeds klinkt en gezongen moet worden: Mijn ziel maakt groot de Heer!
Ds. Diete Kits en ds. Gert Wybe van der Werff
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.