milieuflat milieuflat
De milieuflat staat nu in de Waterstaatskerk in Bovensmilde
De milieuflat staat er nu ruim een jaar, veel mensen weten hem te vinden. Er wordt veel ingeleverd en wij zorgen dat het naar het verzamelpunt gaat. Nog even ter herinnering:
Wat kan er allemaal in de milieuflat?
Postzegels, enveloppen met postzegels en ansichtkaarten
Inktcartridges en mobiele telefoons
Lege pennen en stiften
Plastic doppen
Alle ingezamelde goederen zijn recyclebaar en de opbrengt is bestemd voor diverse goede doelen:
1. Kerk in Actie (postzegels e.d inktcartridges en mobiele telefoons)
2. Stichting naar school in Haiti (lege pennen en stiften)
3. Stichting Bultersmekke (doppen)

Op dit moment staan er 4 grote vuilnis zakken met doppen, 1 schoenendoos met viltstiften en balpennen, 1 doos met cartridges, een kleine doos met mobiele telefoons en een grote doos met kaarten en postzegels. De ZWO-commissie beveelt de milieuflat van harte bij u aan en rekent op uw bijdrage.

Milieu flat, nieuws per 09-05-2019
Dhr. Harry Janssen neemt per 1 juni het beheer van de milieu flat over.
Nog even wat mag in de milieu flat:
Postzegels en ansichtkaarten
Flessendoppen
Balpennen en viltstiften
Cartridges en mobieltjes (geen opladers)
Geen:
Theezakjes meer