zo 1 juli 2018

Kerk aan de Hoofdweg
Tijdstip:
 10.30 uur

Na afloop van de dienst op zondagmorgen 1 juli is iedereen welkom om gezamenlijk koffie/thee of fris te drinken.

datum en tijdstip 16-12-2018 om

datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
16 december, derde Advent
Lucas 1: 39 – 46. De twee vrouwen , Maria en Elisabeth, ontmoeten elkaar en zijn verheugd! Deze zondag heet ook “Gaudete”, Verheug je, want de Heer is nabij (Filippenzen 4: 4). De ongeboren kinderen hebben nog geen naam. In dit verhaal gaat het om de beide aanstaande moeders: Elisabeth, degene die niet meer meetelde, geeft toekomst en Maria, degene die haar waardigheid verloor door zwanger te raken ziet weer toekomst. Als ze elkaar ontmoeten barst Maria uit in een loflied en verzetslied tegelijk! Een lied dat door de eeuwen heen nog steeds klinkt en gezongen moet worden: Mijn ziel maakt groot de Heer!
Ds. Diete Kits en ds. Gert Wybe van der Werff

datum en tijdstip 16-12-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur