GBP Marion Alferink GBP Marion Alferink

Hallo allemaal,
Mijn naam is Marion Alferink en sinds 2,5 jaar woon ik aan de Floralaan in Bovensmilde, samen met Arjan de Boer. Oorspronkelijk kom ik uit Vriezenveen, maar heb ook nog 7 jaar in Zwinderen gewoond, voordat ik naar Bovensmilde verhuisde.

Drie dagen in de week sta ik voor een klas vol enthousiaste kleuters in Coevorden,  iets waar ik veel energie uit haal, al 6 jaar lang. Daarnaast volg ik nu ook een master en post-hbo (beiden gerelateerd aan mijn werk) wat ook erg interessant is en de week behoorlijk vol maakt, maar mij veel brengt. Natuurlijk is af en toe ontspannen ook goed en dit doe ik graag door middel van sporten (zwemmen en dansen), lezen  en sociale contacten bijhouden met zowel vrienden als familie. Alhoewel ik graag de gezelligheid opzoek, vind ik het ook heerlijk om af en toe alleen te fröbelen met de spulletjes in huis en zo weer iets leuks neer te zetten (bijv. dienblad opmaken n.a.v. seizoen).

Qua eten vind ik het leuk om iets nieuws uit te proberen, al blijft de gerookte zalm en lasagne toch bij mijn favorieten horen.

Wat betreft persoonlijkheid  denk ik dat je mij kan kenmerken met de begrippen sociaal, open en enthousiast.  Ik help een ander graag, zal niet gauw iets nieuws uit de weg gaan, maar zie daar juist de uitdaging in. ‘ What doesn’t kill you makes you stronger ’ en ‘ Live every day like it’s the last, so go for it ’, zijn quotes die ik graag in stand houd. Ik ga er van uit dat een nieuwe uitdaging  of ervaring je alleen maar sterker kan maken en dat je moet genieten van wat je mag ontvangen, want het kan soms zo snel voorbij zijn ervaar ik in mijn omgeving.

Binnen de kerkgemeente ben ik actief in de ZWO- commissie, hier is mijn rol vooral om de connectie tussen jeugd en ZWO-projecten te maken door bijvoorbeeld ideeën aan te dragen om hen betrokken te krijgen/ houden bij de projecten.

Ik hoop u zo een beetje meer over mijzelf te hebben verteld.

Met vriendelijke groet,

Marion Alferink