Tweede wandeling op zondag 18 oktober 2015 Tweede wandeling op zondag 18 oktober 2015
De Wandeling
Zondag 18  oktober om 14.30 uur starten we de tweede wandeling bij de familie Boer, Boerheem 7. Ook deze zondag hadden we perfect weer om te wandelen.
We waren deze keer met 14 gemeenteleden. Voor we van start gaan en nog tweemaal tijdens de wandeling, vertelt Lambert iets over de historie en achtergrond van het gebied waar we door en langslopen. We kunnen dit dan meenemen in onze gedachten samen met de bijbeltekst die Hendrikje leest uit Genesis 1: 2. De aarde was nog woest en doods en duisternis lag over de vloed, maar God’s geest zweefde over het water”.
Het eerste gedeelte lopen we in stilte op de scheiding van Bovensmilde en Assen richting het Pelinck bos. Iedereen genoot van de stilte en rust. Vlak voor we het bos ingaan leest Hendrikje uit Mattheus 6: 25 en 26. “Maak je geen zorgen over jezelf…………” Hier kunnen we in stilte over nadenken voor de volgende etappe.
Het geeft een heel bijzonder gevoel om zo met een groep van 14 personen door het bos stil naast of achter elkaar te lopen, ieder met zijn eigen gedachten. En laten we eerlijk zijn maken we ons niet vaak te druk om de dagelijkse beslommeringen?
Het laatste deel van de wandeling gaan we twee en twee verder en delen we de gedachten.
Weer aangekomen in Boerheem genieten we na onder het genot van een kop koffie of thee.
Bij de evaluatie was iedereen vol lof en hebben we ook direct een datum voor de volgende wandeling vastgelegd, deze is op zondag 22 november om 14.30 uur en we verzamelen dan bij de familie Daling aan de Norgervaart 5.

Doet u de volgende keer ook mee?